(Ponuda) Elektronika > Ostala elektronika

Zapifikator za hranu i telo dr.Clark

Oglas iz kataloga
Postavi na Facebook
Vidi svih 5 oglasa u katalogu
Cena: 11 000 din
Lokacija:

Sremska Mitrovica (022)

DETOKSIKACIJA HRANE, VODE,
KUĆNIH LJUBIMACA I NAŠEG TELA
Zappicator je uredjaj koji se sastoji od magnetne ploče, prikopčane na zapper. Hrana se izlaže dejstvu severnog magnetnog pola. Može da uništi: jaja parazita I parazite, bakterije i viruse, toksine, hemijske zagađivače i spore od kvasca (gljivica). Drugim riječima, s Food Zappicator-om možete sterilizirati hranu. Služi i za energetsku obradu hrane, hrana je svežija, zdravija i ukusnija. Hrana je manje alergena I postaje "svježija". Dobija bolji ukus.
Voda za piće koja se tretira zappicatorom postaje sjeverno polarizirana. Zapikovanjem, tj. dejstvom magnetnog polja i na kućne ljubimce i na naše telo, takodje se dobijaju izuzetni zdravstveni efekti.
Upotreba zappicatorom. razna hrana 10 minuta.
Upotreba zappicatorom . jaja i mliječnih proizvoda 15 minuta ili više.
Molimo vas da uklonite sve metalne predmete pre stavljanja na magnetnu ploču. Metalni predmeti ometaju prodor signala I mogu promeniti polaritet.
Tel. 064/127-5604

(Ponuda) Elektronika > Ostala elektronika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde