(Ponuda) Za kuću > Nameštaj

Stolovi za sminkanje

Postavi na Facebook
Cena: dogovor
Lokacija:

Beograd (011)

CLASSIC Model 1:
Ovaj sto se sastoji iz dva dela, a to su sto sa fiokom i pločom koja na sebi ima ogledalo, sijalice, prekidač i utičnicu.

CLASSIC Model 2:
Ovaj model stola se sastoji iz dva dela, a to su sto sa fiokom i pločom koja preko cele svoje površine ima ogledalo, sijalice (10 kom) i prekidač.

CLASSIC PLUS F1:
Sastoji se iz dva dela, koja čine sto sa fiokom i pločom koja na sebi ima ogledalo, sijalice (11 kom), prekidač i utičnicu.

CLASSIC PLUS F2:
Ovaj model je isti kao Classic Plus F1, s tim što se na njemu nalaze dve fioke.

EKONOMIK:
Ovaj model stola se sastoji od stola sa fiokom i pločom koja na sebi ima ogledalo, sijalice (8 kom), prekidač i utičnicu, 5 otvora – polica i jedne komode.

PRAKTIK PLUS SP:
Ovaj model se sastoji iz dva dela, koja čine sto sa fiokom i zatvorenim policama. Drugi deo je ploča koja na sebi ima ogledalo, police, sijalice (8 kom), prekidač i utičnicu.

PRAKTIK PLUS BP:
Model se sastoji iz dva dela, koja čine sto sa jednom fiokom i zatvorenim policama, a drugi deo je ploča koja na sebi ima ogledalo, sijalice (11 kom), prekidač i utičnicu.

PRAKTIK 90:
Model ovog stola se sastoji iz jednog dela, a čine ga: ogledalo sa sijalicama (8 kom), dve police, komoda, prekidač i utičnica.


PROFI:
Model PROFI se sastoji od ogledala sa sijalicama (11 kom) i 6 fioka.


PROFI PLUS BP:
Ovaj model stola se sastoji od stola sa dve fioke i komode sa jedne i druge strane, ogledalo sa sijalicama (11 kom), prekidačem i utičnicom.

PROFI PLUS SP:
Profi plus sto sa policama se sastoji od stola sa ogledalom koje ima 11 led sijalica, prekidačem i utičnicom i sa svake strane 4 male police. U donjem delu se sa svake strane nalaze dve fioke sa komodama.

VIKTORIA LUX
Viktoria Lux je model vrhunskog kvaliteta precizne izrade od medijapana premazan italijanskim lakom, sa bukovim nogarima, teleskopskim klizačem sa usporivačem, vrata sa usporivačima, dijamant ručice…
Sto za poželeti!

KONTAKT:SVETLANA 064 144 75 92

(Ponuda) Za kuću > Nameštaj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde