Galerija VIP oglasa - Mogućnost brže prodaje za samo dva dinara dnevno!

Postavite Vaš oglas u Galeriju VIP oglasa čime će Vaš oglas videti mnogo više ljudi! Svaki dan na Oglasnoj Tabli se prikaže Galerija VIP oglasa nekoliko hiljada puta. Zato oglasi koji se nalaze u Galeriji budu viđeniji nego ostali oglasi.

Kako da postavim svoj oglas u Galeriju VIP oglasa?

Ako već imate oglas na Oglasnoj Tabli, pronađite Vaš oglas i dole na dnu oglasa klinite na ”Postavi oglas u Galeriju”, a zatim pratite instrukcije za slanje SMS-a.

Ako nemate oglas na Oglasnoj Tabli, postavite ga prvo tako što kliknete na ”Postavi oglas” i popunite odgovarajuća polja – odmah po postavljanju oglasa dobićete mogućnost da oglas takođe postavite i u Galeriju.

Oglas mora imati sliku da bi bilo postavljen u galeriju.Gde će sve biti prikazan moj oglas u Galeriji:

Oglasi koji su postavljeni u galeriji se prikazuju na sledećim stranicama:

  • Na stranicama pri prikazu oglasa iz iste katerogije u kojoj se nalazi i Vaš oglas
  • Na stranicama za pretraživanje kada nije odabrana nijedna kategorija
  • Na stranicama za pretraživanje kada je odabrana kategorija u kojoj se nalazi Vaš oglas

U Galeriji se najčešće prikazuju po više oglasa odjednom, u zavisnosti od veličine stranice. Ako se se Vaš oglas ne vidi odmah u galeriji to znači da je veliki broj korisnika prijavio svoj oglas u toj kategoriji, pa se shodno tome i oglasi češće ili redje pojavljuju. Vaš oglas pojavljivati proporcionalno broju oglasa. Na primer, ako ima 9 oglasa koji su u Galeriji u istoj kategoriji, a pri prikazivanju oglasa se pojavljuju tru u isto vreme, onda će se svaki oglas pojavljivati svaki treći put u proseku (devet podeljeno sa tri). Iako se Vaš oglas ne pojavljuje svaki put u Galeriji, on će ipak biti viđen mnogo više nego da nije u galeriji obzirom da se galerija pojavljuje nekoliko hiljada puta svaki dan!Koliko dugo će moj oglas biti u galeriji?

Dužina prikazivanja oglasa u VIP Galeriji zavisi od kategorije. U popularnijim kategorijama se oglas prikazuje kraće vremena dok se u manje popularnim prikazuje duže. Dužinu trajanja za svaku kategoriju posebno možete videti ovde. Kada se ovaj period završi, dobićete mogućnost da oglas u Galeriji produžite.Koliko košta prikazivanje oglasa u Galerji?

Cena oglasa u galeriji je 28 dinara i u nju su uljučeni PDV i svi ostali porezi i dažbine.** sve ostale kategorije 14 dana
Oglasnatabla.rs koristi kolačiće (cookies) da bi prilagodio sadržaj posetiocima, kao i za analizu poseta. Oglasnatabla.rs takođe deli podatke sa servisima za obradu posećenosti, koji ne sadrže podatke o identitetu korisnika. Nastavkom pregleda sajta, bez izmene podešavanja o prihvatanju kolačića (cookies) prihvatate korišćenje istih. Više informacija možete videti ovde